Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

SAMP crash on startup
RocketLauncherSs
Ahoj,
obracím se na Vás znovu s problémem. Nečekaně crashe. Při pokusu spustit jakýkoliv server mi několikrát obrazovka problikne a dá mi SAMP has crashed. Včera jsem provedl pravidelnou aktualizaci systému. Windows Update provedl Aktualizace funkcí na Windows 10, verze 1809. Společně s tímhle proběhla aktualizace ovladače pro grafickou kartu. GTA SA-MP bylo odinstalováno a znovu nainstalováno. Ostatní hry fungují skvěle! Prosím pomoc...
Upravil RocketLauncherSs dňa 04.10.2018 14:23
RocketLauncherSs
Smazáno, nepomohlo. Spíše mi prosím pomoc jakým způsobem mám obnovit Windows 10 do stavu ještě před tou aktualizací kterou mi přes Windows Update včera stáhlo. Koukám totiž, že i ostatní aplikace a hry nefungují jak mají.
Mine
Uložil si si bod na obnovu pred aktualizáciou? Prípadne nemáš od Windowsu samostatne vytvorený ten bod (pri auto aktualizácii)
RocketLauncherSs
Obnoveno do bodu, kdy ještě SAMP fungovalo normálně. Problém přetrvává...

[IMG]http://oi63.tinypic.com/2sbx65k.jpg[/IMG]
Mine
Neinštaloval si v poslednej dobe (ešte pred updatom) ešte niečo iné, čo by mohlo narušiť chod tých aplikácií aj SAMPka?
A čo všetko ten Windows aktualizoval v tej aktualizácii? Je to naozaj úplne všetko odstránené?
RocketLauncherSs
Ještě před tím updatem, jsem aktualizoval ovladač grafiky. Update obsahuje nevím co... název updatu je Windows 10 October 2018.

Mno. Upřímně. Mám chuť se na SAMP vykašlat na další dva roky, když vidím, jaké jsou s tím problémy. Nemůžu
err0rk0
Zkus si tam nastavit tu kompatibilitu na WIN 98, jak to musím mít já (když jsme si o tom psali). Klikni pravým na SAMP -> Kompatibilita -> WIN 98. Za pokus nic nedáš. Taktéž mám s hrou dost problémy a pořádně mi to kazí chuť.
RocketLauncherSs
Citácia
err0rk0 napsal:

Zkus si tam nastavit tu kompatibilitu na WIN 98, jak to musím mít já (když jsme si o tom psali). Klikni pravým na SAMP -> Kompatibilita -> WIN 98. Za pokus nic nedáš. Taktéž mám s hrou dost problémy a pořádně mi to kazí chuť.

Ozkoušeno a stále SAMP crashed, err0rk0. Lásko! Počkám několik dní na další updaty. Pokud nic nepřijde, holt hrát nebudu. Díky bohu za ostatní hry které stačí kliknout na ploše a hraješ.
Rich
Skús zmeniť GTA priečinok na iný disk, toto ti pomôže na 100 %, daj vedieť potom Smile
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
RocketLauncherSs
Citácia
Rich napsal:

Skús zmeniť GTA priečinok na iný disk, toto ti pomôže na 100 %, daj vedieť potom Smile

Tomuhle dávám opravdovou naději, protože jsem metodu nainstalovat na jiný disk ještě nezkusil. Vyzkoušeno a jakýkoliv server stále hlásí SAMP crashed. Ta samá chyba všude. Nejde mi spustit ani samotný Singleplayer u GTA SA.
Upravil RocketLauncherSs dňa 05.10.2018 00:33
asthenic
Nerozumiem ako moze pomoct zmena uloziska ked sa update tyka celeho OS, a kedze ti to pred aktualizaciou slo, tak vies kde je problem. Ako si obnovoval Windows do predchadzajucej verzie?

"Probehla aktualizace grafickej karty", tam system nevratis, a kedze je tvoj problem ojedinely, nemyslim si, ze na nete najdes riesenie, no mozes napisat na samp forum, tam su mudrejsie hlavy.
RocketLauncherSs
Já se budu muset poradit na SA-MP forum. Takovejhle problém jsem ještě nikdy neměl. Ovšem pokud i nadále máte rady, rád si je přečtu a ozkouším než mi na SAMPu poradí.

EDIT: Thread založen, dám vědět ohledně fixu. Třeba tento problém má více lidí kvůli kterému jim nejde hrát.
Upravil RocketLauncherSs dňa 05.10.2018 17:02
Janci
A aké problémy máš pri iných hrách? Ako sa to správa? Skús odinštalovať ten posledný update z Windowsu ktorý si myslíš že to spôsobuje a potom reštartuj PC.

K nainštalovaným update-om sa dostaneš cez:
Control panel/Programs and Features/View installed updates

Pri preinštalovaní hry si vyčistil aj registre? Single player ti predpokladám tiež nefunguje?
Majky_
Instaluješ z čeho?

Pokud stažený, zkoušel jsi stáhnout jiný GTA? nebo rovnou nainstalovaný GTA ve složce?
Jinej Crack?
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14063
RocketLauncherSs
Po 3 letech jsem přeinstaloval Windows i HDD. Problém vyřešen.
_Dead_InSide_
Taky mě i kamarádovi crashuje gta v startup..takže bych taky ocenil radu
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas