Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Pomoc
strkac22
Ahojte kto by mi vas pomohol nainstalovat gta lebo mi nejde dik
Disco
Chtělo by to lépe popsat co ti to třeba píše za chybu nebo co ti nejde - GTA / SAMP. Takto můžeme střílet rady a třeba budou úplně k ničemu.
strkac22
Keby sa dalo zdielat obrazovku a spravil si mi to prosim ta?? Dalo by sa? Nejde proste vyhadzuje mi chybu a nechapem tomu dik
Rich
No ale keď to hádže chybu, tak to asi zle sťahuješ. Link na inštalovanie GTA ti tu písať nemôžeme, takže skús napísať čo ti to presne píše a nesplietaj tu zdielanie obrazovky, keď si si napísal topic, tak ti tu budeme radiť, nie niekde na skype, to by nemalo zmysel.
Keď popíšeš problém, tak tento príspevok editnem a napíšem ti tu radu. Ináč zatiaľ skús zmeniť setup.
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
strkac22
gta ide normalne ale napise mi to chybu gta exe proste ze nemam vymazane veci s gta exe ale neviem kde to naist
Disco
Zkus se podívat do dokumentů, tam GTA User Files jestli se ti tam vytvořilo gta_sa.set tak ho smaž a zkus spustit hru.

Pokud nepomůže, řekl bych že to bude špatným crackem.
strkac22
dal sem stahnout nove gta uvidime co to spravi
apolo14
I když jí stáhneš od znova stejně potřebuješ odstranit jejích cache.
Jdi do dokumentů a tam bude složka GTA SA nebo tak něco.
SMAŽ TO a pak instaluj hru od znova.
asthenic
Pred instalaciou novej hry skus vymazat subory aplikacie; win+R\%appdata%\AppData\Local\VirtualStore/Program Files a vymaz zlozku Rockstar Games respektive GTA San Andreas
Pandy
Hráči s tímto problémem už pomáhám na skype, můžete zamknout.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov
25%