Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Rada - PC
Rich
Ahoj.
PC alebo notebook?
Nechcem dať za to veľa peňazí, ale preferujem Lenovo a skôr herné počítače / notebooky.
Ak by ste mi poradili niečo, čo by bola fakt kvalita, tak by som bol rád. Tak, aby mi to utiahlo napr. GTA 5, CS:GO a také blbovinky :D
Napr. Fps 100+, to by bolo super.
RAM asi 8 GB by stačila.
Píšte.
Díky
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
MaReK_
Ja by značku neriešil ale čo je v ňom...

Do 500€ naj ntb podľa mňa, na SAMP akuratka, videl som aj YT videa na GTA 5 ale to mal všetko na Normal a 40fps...

A keď PC tak poskladať, ja skladal za 480€ pred dvoma rokmi a som spokojný, i3-6100 GTX 750 Ti, za tu istú cenu nájdeš teraz omnoho výkonnejšie komponenty.
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně

king
Rich
A keby do 700 - 800 € a na GTA 5 by mal nad FPS 100 ? Také HD hry úplne, neviem aké, ale proste na to notebook stavaný, aby mi to CS GO šlapalo uplne najvác. Chápeš nie?
Alebo žeby si do mojho dam ešte 4gb ramku? Budem mať 8gb? A pôjde mi to lepšie tie hry? :D
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Ondrah98
Citace
Rich napsal:

A keby do 700 - 800 € a na GTA 5 by mal nad FPS 100 ? Také HD hry úplne, neviem aké, ale proste na to notebook stavaný, aby mi to CS GO šlapalo uplne najvác. Chápeš nie?
Alebo žeby si do mojho dam ešte 4gb ramku? Budem mať 8gb? A pôjde mi to lepšie tie hry? :D

Jak máme vědět, jestli ti půjde líp něco, když zlepšíš 1 parametr stávajícího počítače, když nevíme, co to je zač? Facepalm Od někoho, kdo má nějakej post, bych čekal trošku vyšší úroveň vyjadřování.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Tearsko
Treba si určiť v prvom rade či chceš a budeš aj do budúcna viac hrať alebo viac potrebuješ alebo budeš potrebovať prenášať PC. Ak hrať tak zoskladať PC je vždy výhodnejšie a lacnejšie aj vzhľadom ku neskoršiemu upgradu.
Ak plánuješ ten PC využiť neskôr aj inde napr v škole a to hranie je skôr len doplnková záležitosť a nepotrpíš si na high nastavenia tak noťas.
Upravil/a Tearsko dne 30.12.2018 21:48
asthenic
Na slovné spojenie "herný notebook" prosím zabudni, pretože nič také neexistuje. Notebook za 800 eur? Tam rozbehneš všetky hry, ktoré máš na steame, samozrejme ti na tom hladko nepôjdu na najvyššej kvalite tituly ako Exodus, Anthem, či nový Doom, ale píšeš o hrách, ktorú sú na trhu už roky, takže dávať 800e za notebook je úplne zbytočné. Je presýtený trh, hoď si na Alze alebo kdekoľvek iné filtre, aké komponenty tam chceš a následne na nete pohľadaj najnižšiu možnú cenu toho booku, je blbosť poradiť ti konkrétny notebook.. Teda, ak sa tomu aspoň trošku rozumieš. Alebo si poskladaj PC, čo ťa vyjde lacnejšie.

https://datacomp.sk/asus-vivobook-x51...74307.html
https://datacomp.sk/lenovo-ideapad-32...66843.html
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
17 Hlasů
31%
Budu s rodinou.
13 Hlasů
24%
Velikonoce neslavím.