Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Crash hry
RadoKE
Ahoj. Mam taky problém, že hra mi často padne ale myslím že sa to týka hudby (radio, radioonline) pretože ked prepínam radia v aute tak mi niekedy ta hra padne, ked zapnem radioonline tak tiež z ničoho nič mi to padne. Neviete čim to môže byť? Dakujem za radu.
Rich
Všetky pády ( teda aj týkajúce sa hudby ) väčšinou spôsobujú nejaké módy.
Preinštaluj teda hru, aby si ju mal čistú bez módov a doplňkov.
Ďalej by som hľadal chybu v zdroji hry, pretože niekttoré linky na GTA sú neúplne alebo chybné. Ja mám napríklad GTA kúpené, na CD. Lebo keď píšeš ohľadom hudby, tak to môže byť aj niečo v hre.
Skús si v nastavení hry - audio settings pozrieť, či ti to hrá, keď máš otvorené tie nastavenia, tak by ti malo púšťať radio. Napíš mi prosím, ak máš nejaké nejasnosti.
Ďakujem
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
RadoKE
No. Gta ma cez steam lenže cez steam sa sampko hrať neda tak mam stiahnutu 1 tu vec cez internet a tam by nemal byť žiaden mod. Nemám tam gta-sa ale gta_sa z internetu. A akože často mi robi iba to, že ked zapnem gtačko a sadnem do auta tak automaticky pad hry a relog a to iste a potom už pohoda... 2x to musim spravit a potom ide normalne, čiže fakt neviem
Upravil RadoKE dňa 07.01.2019 14:46
LSK
Mne rovnako crashovala Steam verzia GTA pri nastupeni do Sandkingu alebo pri vstupe do interieru. Jednoducho som stiahol warez, mam ho pomodovane a vsetko ide ako ma...
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
17 Hlasov
31%
Budu s rodinou.
13 Hlasov
24%
Velikonoce neslavím.
11 Hlasov
20%