Informácie o serveri
Čítať tému
Crash hry
|
|
RadoKE |
Pridané 07.01.2019 09:40
|
![]() ![]() Príspevkov: 3
Založený: 05.01.19
|
Ahoj. Mam taky problém, že hra mi často padne ale myslím že sa to týka hudby (radio, radioonline) pretože ked prepínam radia v aute tak mi niekedy ta hra padne, ked zapnem radioonline tak tiež z ničoho nič mi to padne. Neviete čim to môže byť? Dakujem za radu. |
|
|
Rich |
Pridané 07.01.2019 14:02
|
![]() ![]() Príspevkov: 2860
Založený: 21.12.16
|
Všetky pády ( teda aj týkajúce sa hudby ) väčšinou spôsobujú nejaké módy. Preinštaluj teda hru, aby si ju mal čistú bez módov a doplňkov. Ďalej by som hľadal chybu v zdroji hry, pretože niekttoré linky na GTA sú neúplne alebo chybné. Ja mám napríklad GTA kúpené, na CD. Lebo keď píšeš ohľadom hudby, tak to môže byť aj niečo v hre. Skús si v nastavení hry - audio settings pozrieť, či ti to hrá, keď máš otvorené tie nastavenia, tak by ti malo púšťať radio. Napíš mi prosím, ak máš nejaké nejasnosti. Ďakujem S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
RadoKE |
Pridané 07.01.2019 14:41
|
![]() ![]() Príspevkov: 3
Založený: 05.01.19
|
No. Gta ma cez steam lenže cez steam sa sampko hrať neda tak mam stiahnutu 1 tu vec cez internet a tam by nemal byť žiaden mod. Nemám tam gta-sa ale gta_sa z internetu. A akože často mi robi iba to, že ked zapnem gtačko a sadnem do auta tak automaticky pad hry a relog a to iste a potom už pohoda... 2x to musim spravit a potom ide normalne, čiže fakt neviem
Upravil RadoKE dňa 07.01.2019 14:46 |
|
|
LSK |
Pridané 15.01.2019 16:57
|
![]() ![]() Príspevkov: 1717
Založený: 21.04.13
|
Mne rovnako crashovala Steam verzia GTA pri nastupeni do Sandkingu alebo pri vstupe do interieru. Jednoducho som stiahol warez, mam ho pomodovane a vsetko ide ako ma... |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
17 HlasovBudu s rodinou.
13 HlasovVelikonoce neslavím.
11 HlasovMám jiné plány.
13 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články
Kto je online