Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

surna pomoc
Bakerko
caute mam problem, zacalo mi pisat ze mam nepravy windows a ze mam zadat aktivacny kluc, ja uz obal od pocitaca ci ci to je kde by mal byt napisany kod nemam tak som skusil program belarc advisor. Ten je legit a po analyzovani mi ukazal kluc od mojho win 7 home premium ale pise ze nieje aktivovany co je logicke, ma tam cisla 0 a 1 potom 34876 bla bla bla ale ked to skopirujem a vlozim do toho policka tak to vynecha tie 0 a 1 a pise ze to je znak ktory to nepríjma. ako o**** aby som si tam napisal tie nuly?
savage
Pre boha :D Na internete nájdeš tony kľúčov ktoré ti to vezme,prípadne si nejaký odfoť v škole a aktivuj. Niektoré kľúče majú možnosť aktivácie viac krát,čiže nie je šanca na internete nenájsť jeden,ktorý by nefungoval. Takýmto spôsobom už som aktivoval dobrých 5-10 počítačov. Nehovoriac ešte o tom,že hľadáš kľúč na mŕtvy os.
Bakerko
problem je ten že ked už som hladalô a vždy ked zadam nejaky klúč tak mi napiše že chyba error a nejake cisla. som bezradný
Arbys
na netu (treba ebay) se da najit klic na OS za par korun, treba za 80kc - tyhle klice se ziskavaji z PC, ktere uz doslouzily, a proto se na netu prodavaji takhle levne - ale funguji, pokud najdes nejakeho legit prodejce... ale kupovat si v dnesni dobe klic na win7 asi neni uplne nejchytrejsi, proto bych ti doporucil upgrade na win10, ktery je zdarma, akorat si k tomu musis koupit ten klic
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
Bakerko
winodws 10 sa mi extremne laguje takze zostavam na win7 ale dik za radu. uz som skusil asi 20klucov z webu a furt pise ze neni mozne tento klic aktivovat na tomto pc
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
17 Hlasů
31%
Budu s rodinou.
13 Hlasů
24%
Velikonoce neslavím.
11 Hlasů
20%