Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Problém s připojením
Strny
Čau, dostal jsem chuť si po dlouhý době zahrát, tak jsem si stáhl gta, nainstaloval, pak i klienta ale když spustím gta přes klienta tak mi to jen dvakrát problikne bíle a pak se pustí normální gta. Nějaký rady?? Díky :D
Pandy
Zdravím,

// přesunuto do Diskuzi o PC, zde budeš mít větší šanci, že Ti někdo poradí ohledně Tvého problému.
asthenic
Skus iny crack
pirat
blbost jak traky reinstalovat...preinstaluj mp uisti sa ze mas 0.3z ale to mas isto lebo by ti inak vyhodilo log stiahni si gta 1.0 exe myslim tak sa to vola to ti vyriesi vsetko ale prv si daj do slozky gta.exe a potom nainstaluj samp 0.3z dufam ze pomoze.
Arbys
0.3z, jsi o pár let zaspal, 0.3DL je teď aktuální
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
FleX_
Presne ako píše arbys, nesťahoval si 0.3z v domnení že je to aktuálna verzia lebo ked si prestal hrať vtedy bola :D no už je 0.3DL na ktorej frčí aj SP.
Spamer
mne vždy keď mi po kliknuti na pripojeni na server vyhodilo singleplaye pomohlo preinštalovať MP client a ako napísal flex ujisti sa že máš 0.3dl verziu ale skor si myslim že ti pomože len reinštalacia MP clientu
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13044

img.tpx.cz/uploads/3199f20a-447d-4c69-99f2-8fff37e44797.jpgimg.tpx.cz/uploads/spejmrgolfik.jpg
pre vizitku klikni na golfa
pirat
Sak pisem hore nech si stiahne z netu gta.exe 1.0 https://gamemodding.com/en/gta-san-andreas/others/45488-gta_saexe-10-us.html das ho tam vymaz nainstalujes mp problem mas vyrieseny.
FleX_
Chalani tak ja som sa ho pýtal na fb a on to už ma vyriešené :D Riešil to na začiatku mesiaca a my sme mu tu začali pomáhať až teraz na konci :D :D ale snaha sa cení stiahol druhé gta a ide mu to. Problem solved Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
25%