Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Nejde nastoupit do auta pomocí G
RomaN1
Zdravím,cca 3dny mi nejde nastoupit do auta jako pasažér. Přeinstalace SAMPU a GTA SA nepomohla,a nic mi to do chatu nepíše bohužel. Tak vůbec nevím kde je chyba a doufám že alespon vy,mi pomůžete díky za všechny rady.
Disco
Ahoj, při přeinstalaci si mazal veškeré soubory hry, tzn. odinstalace + smazání zbylých souboru + soubory v dokumentech?

Pokud ne, najeď do dokumentů, GTA SA user files a tam smaž gta_sa.set. Potom zkus spustit hru, smaže se ti veškeré nastavení hry a vyzkoušej nasednout na G.
GHETTO CARTEL <33 2017 - 2019 Pláču

img.tpx.cz/uploads/received_2538155999783037.png

RomaN1
Citácia
D1sc0_ napsal:

Ahoj, při přeinstalaci si mazal veškeré soubory hry, tzn. odinstalace + smazání zbylých souboru + soubory v dokumentech?

Pokud ne, najeď do dokumentů, GTA SA user files a tam smaž gta_sa.set. Potom zkus spustit hru, smaže se ti veškeré nastavení hry a vyzkoušej nasednout na G.

Díky pomohlo to! Můžete lock
RomaN1
Citácia
Rom@N napsal:

Citácia
D1sc0_ napsal:

Díky pomohlo to! Můžete lock

Ted jsem vypnul SAMP a celkově všechno a když to chci znova zapnout tak mi to ukáže v liště pouze ikonku GTA SA která okamžitě zmizí.. Kde může být problém? :D
Mine
Skús presunúť zložku s GTAčkom na iný disk
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
17 Hlasov
31%
Budu s rodinou.
13 Hlasov
24%
Velikonoce neslavím.