Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

vyhladavanie stránky podla ikonky
Rich
Zdravím,
neviete niekto, či sa dá vyhľadať stránka, ktorá používa mňou zvolenú ikonku? Jednu mám a chcem vedieť, či existujú stránky, ktoré tú ikonku používajú.

Ďakujem.
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Tearsko
Neviem o tom že by sa to nejakým spôsobom dalo.
Ikonky (ako aj zbytok) sú uložená priamo na hostingu.
http://superparba.eu/themes/SuperParb..._sprav.png
Rich
Citácia
Tears napsal:

Neviem o tom že by sa to nejakým spôsobom dalo.
Ikonky (ako aj zbytok) sú uložená priamo na hostingu.
http://superparba.eu/themes/SuperParb..._sprav.png

no, ja som ale myslel tú favicon, tá čo je na vrchu, ten 25x25 štvorček a v nej SP, vieš čo myslím. Ani t o sa nedá?
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Tearsko
favicon je umiestnená tak isto v roote a pod názvom favicon.ico takže tiež nerozumiem akým spôsobom by si chcel docieliť vyhľadanie rovnakej favicon na inom webe
Rich
Aha, tak sa to tu môže zamknúť teda, ak sa to nedá, je to docela škoda.
S grácií Kytka pro tebe

//

//

Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov
25%