Informácie o serveri
Čítať tému
vyhladavanie stránky podla ikonky
|
|
Rich |
Pridané 20.02.2019 18:25
|
Príspevkov: 2849
Založený: 21.12.16
|
Zdravím, neviete niekto, či sa dá vyhľadať stránka, ktorá používa mňou zvolenú ikonku? Jednu mám a chcem vedieť, či existujú stránky, ktoré tú ikonku používajú. Ďakujem. S grácií Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Tearsko |
Pridané 20.02.2019 19:11
|
Príspevkov: 8897
Založený: 07.03.12
|
Neviem o tom že by sa to nejakým spôsobom dalo. Ikonky (ako aj zbytok) sú uložená priamo na hostingu. http://superparba.eu/themes/SuperParb..._sprav.png |
|
|
Rich |
Pridané 20.02.2019 19:15
|
|
Citácia Tears napsal: no, ja som ale myslel tú favicon, tá čo je na vrchu, ten 25x25 štvorček a v nej SP, vieš čo myslím. Ani t o sa nedá? S grácií Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Tearsko |
Pridané 20.02.2019 19:37
|
Príspevkov: 8897
Založený: 07.03.12
|
favicon je umiestnená tak isto v roote a pod názvom favicon.ico takže tiež nerozumiem akým spôsobom by si chcel docieliť vyhľadanie rovnakej favicon na inom webe |
|
|
Rich |
Pridané 20.02.2019 20:32
|
|
Aha, tak sa to tu môže zamknúť teda, ak sa to nedá, je to docela škoda.
S grácií Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 HlasovAno, miluji nakupování dárku
2 HlasovNe, je ještě čas
14 HlasovNechávám to na poslední chvilku
14 HlasovHraji na SP, nemám čas kupovat dárky
19 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články