Informace o serveru
Číst diskuzi
Nelze spustit multiplayer
|
|
Wedge |
Přidané 29.04.2019 20:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 25
Založený: 05.04.15
|
Zdravím, po delší době mám zase trochu času i na hraní, a tak jsem na nový PC nainstaloval ze Steamu San Andreas ![]() Když jsem zkusil hru spustit, nic se nedělo. SAMP nespustil ani žádný proces v pozadí, nic. Singleplayer ale normálně fungoval. Zkusil jsem smazat složku GTA v dokumentech a vše reinstalovat, ale dostal jsem se jen k tomu, že když spustím SAMP a zvolím server, na který se chci připojit, vyskočí mi error "Unable to execute". To jsem vyřešil tím, že jsem nastavil spuštění jak SAMPu, tak GTA jako správce a v režimu kompatibility pro Vistu SP 1. Jenže zase jsem se vrátil k tomu, že když zvolím server a dám připojit, tak se nic neděje ![]() Nedokázal by mi s tím někdo poradit? ![]() Zároveň se omlouvám, pokud se tady něco takového už řešilo, ale těch topiců je tady hafo a co jsem tak zběžně pár projel, nic jsem nenašel. Budu vděčný za každou radu, díky. |
|
|
Twixo38 |
Přidané 05.05.2019 15:28
|
![]() ![]() Příspěvků: 785
Založený: 01.12.13
|
Steam verzia nepodporuje dobre SA-MP, našiel som ti docela dobrý návod, aby som sa tu nerozpisoval. btw. i po tomto všetkom to gta nebude až tak vhodné na samp a bude ti občas crashovať hra. |
|
|
Wedge |
Přidané 05.05.2019 18:02
|
|
Dík za tip, ale bohužel mi to moc nepomůže, ten link na file, co je potřeba stáhnout, je už zablokovaný. Citace Twixo38 napsal: |
|
|
Twixo38 |
Přidané 05.05.2019 18:56
|
![]() ![]() Příspěvků: 785
Založený: 01.12.13
|
Tu ti hodím môj, aby sa nepovedalo, ešte ma nezradil. LINK
|
|
|
savage |
Přidané 05.05.2019 21:14
|
![]() ![]() Příspěvků: 352
Založený: 18.12.16
|
Ak by ti to stále robilo problémy (čož aj pravdepodobne bude nakoľko steam verzia aj po downgrade buguje vzdialenosť a podobne) odporúčam ti stiahnuť hru z nejakého neoficiálneho zdroju,ak nebude cracknutá,cracknúť a hráš. 99,9% hráčov to tak má. Ak sa ti to podarí bezchybne rozbehať na steame tak si guru gta a máš môj rešpekt. Keby v tom fóre hľadáš poriadne,zistíš,že za tie roky sa to tu riešilo nespočetne krát a vždy bolo riešením stiahnutie hry z neof. zdroju. |
|
|
Wedge |
Přidané 05.05.2019 22:36
|
|
Citace savage_ napsal: Jak říkám, prolétl jsem to tu jen tak zběžně, tak se omlouvám, že jsem to přehlédl. Zkusil jsem downgrade a nějaké neoficiální patche a jede to (jen při ALT+TAB to zamrzne), ale jestli říkáš, že i tak ta Steam verze robí problémy, tak to asi zkusím ještě zítra přeinstalovat na piráta. Každopádně, díky Vám oběma za pomoc ![]() |
|
|
savage |
Přidané 05.05.2019 23:32
|
![]() ![]() Příspěvků: 352
Založený: 18.12.16
|
Určite sa ti to oplatí,tuto pánko hore to patchoval pol roka a padalo mu to aj tak minimálne dva krát do hodiny.![]() |
|
|
LSK |
Přidané 06.05.2019 08:11
|
![]() ![]() Příspěvků: 1717
Založený: 21.04.13
|
Ja som to robil tak, že GTA SA som si skopíroval zo steam zložky niekde inde, stiahol som crackol, crackol som si to, dal tam samp a všetko išlo. Ale crashe tam stále budú, stávalo sa mi to pri vstupe do interiérov alebo do nassdnuti do niektorých áut ako sandking alebo infernus |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
17 HlasůBudu s rodinou.
13 HlasůVelikonoce neslavím.
11 HlasůMám jiné plány.
11 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články
Uživatelé online