Informace o serveru
Číst diskuzi
Chyba pri pripájaní sa na server
|
|
Miyu |
Přidané 20.05.2019 04:20
|
Založený: 10.11.15
|
Zdravíčko, dúfam, že v dobrej sekcii zakladám tento príspevok. Pokúšam sa pripojiť na server, no bráni mi v tom jedna chybička. Posielam screenshot, keď že popísať to neviem. Poprípade sa spýtajte, pokúsim sa poskytnúť viac info. o tom. Dopredu ďakujem za odpoveď. Screenshot: |
|
|
_Groot |
Přidané 20.05.2019 07:08
|
Založený: 16.11.18
|
Zkoušel si restart pc a zapnout to znovu? |
|
|
Rich |
Přidané 20.05.2019 07:22
|
Založený: 21.12.16
|
Ahoj, To píš sem - http://superparba.eu/forum/post.php?a...rum_id=238 S grácií Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Czech_ |
Přidané 20.05.2019 07:39
|
Založený: 02.12.18
|
Zdravím zkus udělat tohle co je ve videu (https://youtube.com/watch?v=n0aiAVsSUAU) funkuje to na kazdou verzi takze to ze tam je 0.3.7 neřeš.Pokud to nepomůže zkus vymazat mody z gta.
|
|
|
Odrs_ |
Přidané 20.05.2019 12:32
|
Založený: 04.09.16
|
Citace TomiiiiikCz napsal: Ahoj zkus odinstalovat samp a znovu nainstalovat to je chyba přímo v tvém pc nikoliv serveru pokud nepomuže ani to tak bych zkusil stahnout jiné gta a postup opakovat přeji hezký zbytek dne S pozdravem Odrs_ //M-Power
|
|
|
Ad4M_ |
Přidané 20.05.2019 14:21
|
Založený: 07.03.17
|
Serus, mně to házelo podobný error, pomohla změna kompability clienta. Já třeba musím clinta spustit jako správce pokáždé + mám nastaveno, že to spouštím ve WIN XP. |
|
|
RuliiKkO |
Přidané 20.05.2019 14:38
|
Založený: 18.07.12
|
Nedávno jsem měl podobný problém, jenže mě to pomohlo změnou kompability. Já bych ti poradil ať vyzkoušíš všechny tyhle "stepy". - zkus nový crack - stáhnout nový a čistý gta sa - změn kompabilitu na win xp (pokud nepůjde tak vyber tu hned podtím) - spusť přes správce - v připadě že ti to nepůjde tak nainstaluj hru do jiného disku Něco odtud by ti mělo pomoct 100%, dej nám vědět. Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo.
Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man. |
|
|
Miyu |
Přidané 20.05.2019 23:05
|
|
Ďakujem vám pekne za odpovede a rady. Poobede keď som mal chvíľu čas, pozrel som sa do priečinka, kde mám súbory GTA a SAMP a zistil som, že bol očividne tiež napadnutý vírusom (ransomware), ktorý mi poškodil súbory a nie len tie. Na ploche v priečinku, v dokumentoch, vo fotkách a pod. som mal tiež niektoré súbory "encryptnuté". Šťastie som mal, že svoje súbory uchovávam na google disku. Nechápem ale, prečo mi antivirák zablokoval útok až keď bol už polovice hotový. Vo výsledku bude treba tú hru preinštalovať, vedeli by ste mi prosím poslať nejaký odkaz na stiahnutie? Niečo, čo iste funguje, nerád by som sťahoval X,Y verzií a zisťoval, že ani jedno z nich nefunguje. Dopredu ďakujem. |
|
|
_Groot |
Přidané 20.05.2019 23:15
|
Založený: 16.11.18
|
Citace Miyu napsal: Doporučim ti tento tutorial. Mám přes něj hru a jde normálně server ale on v tom videu ukazuje i jak stáhnout samp ale to natahuj! To si stáhni zde na webu to 0.3.DL.A to samp stáhni podle toho videa ale ty to jenom uděláš s 0.3.DL Video zde |
|
|
savage |
Přidané 20.05.2019 23:16
|
Založený: 18.12.16
|
Miyu,tu ti odkaz na stiahnutie určite nikto nepošle pretože to je zakázané. Vidím,že účet máš založený v 2015tom a predpokladám,že za tie 4 roky by si mal pravidlá ovládať bravúrne. Tomiik to vyriešil celkom rozumne,lenže to video nejde. |
|
|
RuliiKkO |
Přidané 20.05.2019 23:19
|
Založený: 18.07.12
|
Citace savage napsal: Miyu: Napiš mi do SZ tvůj skype/steam a proberem to tam. (gta stahnutí) Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo.
Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man. |
|
|
Miyu |
Přidané 21.05.2019 00:57
|
|
Zdravíčko, ďakujem každému za rady. Áno, myslel som to do PM. Btw to, že mám tu účet od roku 2015 neznamená, že som tu nonstop aktívny. Skôr práve naopak, patrím medzi ľudí ktorí sa tu stavia párkrát do roka. Netreba do mňa hneď bombardovať, keď sa na niečo zle spýtam. Určite nie som jediný, kto má v tomto smere menej vedomostí. RuliiKkO-vi som napísal PM, ďalej sa to pokúsim riešiť s ním. Pokiaľ máte iné návrhy, môžete ma taktiež kontaktovať v PM. Nakoniec malé odporúčanie pre Moderátorov fóra: Keď niekto založí téma v zlej sekcii, o presunutí by bolo dobré autora topicu informovať pomocou PM, aby nebol zmätený z toho, že jeho téma zmizla a nemusel ju hľadať hore-dole. Ešte raz ďakujem každému za ochotu. Topic sa môže uzamknúť. Pekný večer každému. |
|
|
Pandy |
Přidané 21.05.2019 02:26
|
Založený: 14.12.14
|
Tak tedy |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?