Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Chyba pri pripájaní sa na server
Miyu
Zdravíčko,

dúfam, že v dobrej sekcii zakladám tento príspevok.
Pokúšam sa pripojiť na server, no bráni mi v tom jedna chybička.
Posielam screenshot, keď že popísať to neviem.
Poprípade sa spýtajte, pokúsim sa poskytnúť viac info. o tom.

Dopredu ďakujem za odpoveď. Smile

Screenshot:
i.postimg.cc/02WkSr53/Sn-mka.png
_Groot
Zkoušel si restart pc a zapnout to znovu?
Rich
Ahoj,
To píš sem - http://superparba.eu/forum/post.php?a...rum_id=238
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Czech_
Zdravím zkus udělat tohle co je ve videu (https://youtube.com/watch?v=n0aiAVsSUAU) funkuje to na kazdou verzi takze to ze tam je 0.3.7 neřeš.Pokud to nepomůže zkus vymazat mody z gta.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=30353

Házím makrely do schránek Makrelka

🇨🇿 🤝 🇺🇦
Odrs_
Citace
TomiiiiikCz napsal:

Zkoušel si restart pc a zapnout to znovu?

Ahoj
zkus odinstalovat samp a znovu nainstalovat
to je chyba přímo v tvém pc nikoliv serveru

pokud nepomuže ani to tak bych zkusil stahnout jiné gta a postup opakovat

přeji hezký zbytek dne

S pozdravem Odrs_
//M-Power
img.tpx.cz/uploads/531B0FA7-F1EE-4633-AD19-B89CB8B60B00.jpeg
Ad4M_
Serus,
mně to házelo podobný error, pomohla změna kompability clienta. Já třeba musím clinta spustit jako správce pokáždé + mám nastaveno, že to spouštím ve WIN XP.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=26774

i.imgur.com/WHTT459.gif
RuliiKkO
Nedávno jsem měl podobný problém, jenže mě to pomohlo změnou kompability.
Já bych ti poradil ať vyzkoušíš všechny tyhle "stepy".

- zkus nový crack
- stáhnout nový a čistý gta sa
- změn kompabilitu na win xp (pokud nepůjde tak vyber tu hned podtím)
- spusť přes správce
- v připadě že ti to nepůjde tak nainstaluj hru do jiného disku

Něco odtud by ti mělo pomoct 100%, dej nám vědět.
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Miyu
Ďakujem vám pekne za odpovede a rady. Poobede keď som mal chvíľu čas, pozrel som sa do priečinka, kde mám súbory GTA a SAMP a zistil som, že bol očividne tiež napadnutý vírusom (ransomware), ktorý mi poškodil súbory a nie len tie. Na ploche v priečinku, v dokumentoch, vo fotkách a pod. som mal tiež niektoré súbory "encryptnuté". Šťastie som mal, že svoje súbory uchovávam na google disku. Nechápem ale, prečo mi antivirák zablokoval útok až keď bol už polovice hotový.

Vo výsledku bude treba tú hru preinštalovať, vedeli by ste mi prosím poslať nejaký odkaz na stiahnutie? Niečo, čo iste funguje, nerád by som sťahoval X,Y verzií a zisťoval, že ani jedno z nich nefunguje. Smile

Dopredu ďakujem.
_Groot
Citace
Miyu napsal:

Ďakujem vám pekne za odpovede a rady. Poobede keď som mal chvíľu čas, pozrel som sa do priečinka, kde mám súbory GTA a SAMP a zistil som, že bol očividne tiež napadnutý vírusom (ransomware), ktorý mi poškodil súbory a nie len tie. Na ploche v priečinku, v dokumentoch, vo fotkách a pod. som mal tiež niektoré súbory "encryptnuté". Šťastie som mal, že svoje súbory uchovávam na google disku. Nechápem ale, prečo mi antivirák zablokoval útok až keď bol už polovice hotový.

Vo výsledku bude treba tú hru preinštalovať, vedeli by ste mi prosím poslať nejaký odkaz na stiahnutie? Niečo, čo iste funguje, nerád by som sťahoval X,Y verzií a zisťoval, že ani jedno z nich nefunguje. Smile

Dopredu ďakujem.

Doporučim ti tento tutorial. Mám přes něj hru a jde normálně server ale on v tom videu ukazuje i jak stáhnout samp ale to natahuj! To si stáhni zde na webu to 0.3.DL.A to samp stáhni podle toho videa ale ty to jenom uděláš s 0.3.DL
Video zde
savage
Miyu,tu ti odkaz na stiahnutie určite nikto nepošle pretože to je zakázané. Vidím,že účet máš založený v 2015tom a predpokladám,že za tie 4 roky by si mal pravidlá ovládať bravúrne. Tomiik to vyriešil celkom rozumne,lenže to video nejde.
RuliiKkO
Citace
savage napsal:

Miyu,tu ti odkaz na stiahnutie určite nikto nepošle pretože to je zakázané. Vidím,že účet máš založený v 2015tom a predpokladám,že za tie 4 roky by si mal pravidlá ovládať bravúrne.
Určitě nemyslí zde v topiku, bude to nejspíš chtít do SZ.

Miyu: Napiš mi do SZ tvůj skype/steam a proberem to tam. (gta stahnutí)
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Miyu
Zdravíčko, ďakujem každému za rady. Áno, myslel som to do PM.
Btw to, že mám tu účet od roku 2015 neznamená, že som tu nonstop aktívny. Skôr práve naopak, patrím medzi ľudí ktorí sa tu stavia párkrát do roka. Smile Netreba do mňa hneď bombardovať, keď sa na niečo zle spýtam. Určite nie som jediný, kto má v tomto smere menej vedomostí. RuliiKkO-vi som napísal PM, ďalej sa to pokúsim riešiť s ním. Pokiaľ máte iné návrhy, môžete ma taktiež kontaktovať v PM. Nakoniec malé odporúčanie pre Moderátorov fóra: Keď niekto založí téma v zlej sekcii, o presunutí by bolo dobré autora topicu informovať pomocou PM, aby nebol zmätený z toho, že jeho téma zmizla a nemusel ju hľadať hore-dole. Smile

Ešte raz ďakujem každému za ochotu. Topic sa môže uzamknúť. Pekný večer každému.
Pandy
Tak tedy Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas