Informace o serveru
Číst diskuzi
Mikrofon
|
|
TimG |
Přidané 15.06.2020 22:55
|
Založený: 17.09.13
|
Ahoj, chcel by som sa spýtať, dnes keď som založil četu vo WoTku (všimol som si to dnes) tak sa mi zobrazilo toto: Keď som akože zakázal "prístup k mikrofónu v tomto zariadení" tak mi to nespravilo. Ale doteraz som mal všetko povolené a nevšimol som si, aby mi to ukazalo. Neviete niekto, čo to znamená? |
|
|
destiny- |
Přidané 15.06.2020 23:05
|
Založený: 10.05.16
|
Nevypinal si nejake services v msconfingu? |
|
|
TimG |
Přidané 15.06.2020 23:08
|
|
Nevypinal si nejake services v msconfingu? To ani neviem čo znamená, ale asi nie. |
|
|
Rich |
Přidané 15.06.2020 23:16
|
Založený: 21.12.16
|
Nájdeš to, keď si zadáš do vyhľadávania vo windowse "msconfig" a vyberieš services. Tam sa niektoré vypínajú alebo zapínajú, skús to čeknúť. S grácií Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
TimG |
Přidané 15.06.2020 23:20
|
|
Už teraz som mimo PC zajtra robím do večera tak potom to pozriem. Kto by niečo vedel, tak píšte dik moc. |
|
|
destiny- |
Přidané 15.06.2020 23:29
|
Založený: 10.05.16
|
Len tak pre info -> stlac "win tlacitko + R" a vybehne ti vyhladavanie, do toho napis "msconfig" a enter. Vybehne ti tabulka a v hornom menu si vyber zalozku "Services". A potom nezabudni stlacit "Hide all Microsoft Services" ( pre istotu aby si si neod*ebal cely komp ) a ukaze ti vsetky services ktore nespadaju pod Microsoft. Potom si to prejdi a pozri ci tam nemas nazov mikrofonu. Ak to bude unchecked ( bez ) tak to stlac, aby to bolo checked ( ). Ak to nebude fungovat napis. |
|
|
TimG |
Přidané 16.06.2020 17:46
|
|
Len tak pre info -> stlac "win tlacitko + R" a vybehne ti vyhladavanie, do toho napis "msconfig" a enter. Vybehne ti tabulka a v hornom menu si vyber zalozku "Services". A potom nezabudni stlacit "Hide all Microsoft Services" ( pre istotu aby si si neod*ebal cely komp ) a ukaze ti vsetky services ktore nespadaju pod Microsoft. Potom si to prejdi a pozri ci tam nemas nazov mikrofonu. Ak to bude unchecked ( bez ) tak to stlac, aby to bolo checked ( ). Ak to nebude fungovat napis. Všetko čo tam je, tak je . |
|
|
Bratek |
Přidané 19.06.2020 10:24
|
Založený: 05.06.11
|
Máš ve hře zapnutý voice chat a DirectX ti vypisuje tuhle hlášku na liště. Zkus vypnout voice chat ve hře a mělo by to zmizet. Jinak to není nic závažného, jen info o tom, že ti funguje voice chat. //edit: Neaktivní - Pokud by jsi chtěl dále řešit, napiš SZ a topic odemkneme. Upravil/a Bratek dne 30.06.2020 07:39 |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 HlasůAno, miluji nakupování dárku
2 HlasůNe, je ještě čas
14 HlasůNechávám to na poslední chvilku
14 HlasůHraji na SP, nemám čas kupovat dárky
19 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články